Roze haarverf

Je haar roze verven is dan ook niet zo gemakkelijk.

Roze haarverf is niet echt meteen iets dat je zomaar in de supermarkt vindt tussen het bruin, zwart en blond. De eerste stap is in ieder geval al de goede dingen kopen. Dus wat heb je nodig? Een goede roze haarverf en iets om je haar te bleken. Let wel op: Je haar gaat hier erg kapot van maar roze haarverf pakt niet zomaar op normaal haar, dan komt het niet zo goed uit. Meestal zijn er speciale winkels waar ze speciale kleuren haarverf zoals roze, paars, blauw, geel, groen, et cetera verkopen en daar vind je dan ook bleekmiddel voor je haar.

Roze haarverf

De beste merken met roze haarverf zijn Manic Panic, Special Effects en Directions

Al deze merken kun je op het internet opzoeken en bestellen, maar ik raad je aan een winkel te vinden die dit verkoopt en meer uitleg te vragen aan de verkoper of verkoopster over welke soort roze haarverf het best bij je zou passen. Lees ook altijd heel goed de instructies die erbij zitten en draag zeker handschoenenen! Het is aangeraden wat vaseline op je voorhoofd en oren te smeren, zodat als de haarverf daarop komt je gezicht ook niet helemaal roze gaat zien.
Als er onvoldoende informatie bij je haarverf zit dan raad ik je aan meer op te zoeken op het internet. Let wel op: Roze haarkleurverf blijft zelden lang goed op je haar dus je moet het heel goed onderhouden. Als je hier geen zin in hebt, gaat je haar er ook niet al te mooi uitzien.