Welke haarkleur past bij mij

Welk kapsel past bij mij

Iedereen wordt geboren met zijn eigen haartype

Je kan fijn haar hebben, dik haar, maar ook krullen. Het moeilijkste is altijd om een kapsel te vinden, wat past bij jouw haarsoort. Een kapsel wat bij jou past. Een kapsel dat bij jouw type haar past. Een kapsel weerspiegelt jou eigen persoonlijkheid en dat is wat vrouwen toch willen. Een goede kapper kijkt altijd eerst naar de gezichtsvorm die je hebt. Aan de hand van je gezichtsvorm kan hij je allerlei kapsels adviseren. Er zijn vijf fundamentele gezichtsvormen, vierkant, rond, ovaal, hartvormig en een lange gezichtsvorm.

welke haarstijl past bij mij

Vierkante gelaat

Bij een vierkante gezichtsvorm past het beste een kapsel in laagjes, een kapsel met krullen, wat de aandacht van je kaak wegneemt. Een opvallende pony werkt ook goed of een kapsel met schokkerige snit en opvallende krullen. Geen problemen meer met welk kapsel past bij mij.

Ronde gelaat

Indien je een rond gelaat hebt denk je vaak welk kapsel past bij mij? Bij het ronde gelaat moet je voor een kapsel gaan dat je gezicht in evenwicht houdt. Het gezicht moet je niet bedekken met krullen of schokkerige modellen. Indien je een pony wilt dragen dan ga dan voor de rechte en kortere pony. Indien je een middenscheiding neemt verlengt en versmalt dit je gezicht.

rond gelaat haarstijl

Ovale gelaat

Bij een ovaal gelaat moet u een kapsel kiezen waarbij de haren uit u gezicht zijn. Welk kapsel past bij mij is hierbij makkelijk beantwoord. U kunt elk kapsel dragen wat u maar wilt, u heeft de ideale gezichtsvorm.

Hartvormig gelaat

Bij een hartvormig gelaat is het voorhoofd breder als de kin, vandaar de naam hartvormig. Een pony zou bij deze gelaatsvorm heel goed passen en ook een scheiding aan de zijkant. Een romantisch krullenkapsel zou het perfecte zijn. Welk kapsel past bij mij hoeft u zich niet meer af te vragen als u zich goed laat adviseren.

Langwerpig gelaat

Welk kapsel past bij mij is altijd een moeilijke vraag. Bij een lang gezicht kies je het beste een kapsel met wat meer volume. Geen scheidingen met laagjes en lokken zou hartstikke trendy staan. Het laat je gezicht breder lijken en ook perfect is een pony. Door de pony lijkt het gezicht minder lang en oogt ronder.

Verzorg je haar!

Welk kapsel je ook kiest, zorg ervoor dat je het goed verzorgt. Een kwalitatieve shampoo, een goede conditioner en af en toe een goed haarmaskertje doen wonderen. Het is zo makkelijk om haar net na een kleurbeurt er goed uit te laten zien – maar dé sleutel ligt natuurlijk in het zo lang mogelijk genieten van je haar; en dat kan je alleen bewerkstelligen door je haar écht goed te verzorgen.

Incoming search terms:

  • https://www welkehaarkleurpastbijmij nl/welk-kapsel-past-bij-mij/