Welke haarkleur past bij mij

Haar verven welke kleur

Vrouwen zitten vaker met het probleem haar verven welke kleur

Kleuren hebben een speciale aantrekkingskracht en het verandert je look drastisch. Er zijn volop keuzemogelijkheden voor haar verven welke kleur. Een nieuw haarkleur stem je meestal af op je gelaatskleur. de juiste kleur is een kleur waar jij je goed bij voelt. Je kan je er jonger door voelen en een stralende look krijgen.

Haar verven welke kleurLentetype

Bij het lentetype is haar verven welke kleur makkelijk. Vrouwen met deze gelaatsteint hebben vaak sproetjes en blauwe ogen.

De beste haarkleur is dan honingblond, goudblond, goudbruin, koper of warme lichte roodtinten.

Zomertype

Haar verven welke kleur is voor de zomerse types niet moeilijk. Highlights zijn aan te raden, maar ook asblond os platinablond. Geen mahonie of koper, dat past niet bij je teint.

Herfsttype

Bij het herfsttype is haar verven welke kleur het moeilijkst. De haren kunnen het beste geaccentueerd worden met warme rode koperkleuren. Ook kastanje of koperachtig goud past perfect bij het herfsttype.

Haar verven welke kleur donker

Wintertype

Bij het wintertype past een zwarte tint of verschillende donkere kleurschakeringen. Indien je je haar een extra tint wilt geven dan kies voor astinten.

Let op: na het kiezen van een kleur en het daadwerkelijk kleuren moet je ├ęcht de juiste shampoo kiezen. In deze blogpost lees je enkele gouden tips!